Wat wil Studio Steenhuis?

Studio Steenhuis doet zijn best het uitgestrekte puzzellandschap te verrijken met fantasievolle producten die de puzzelaar prikkelen. We willen iets betekenen voor de puzzelliefhebber die een grotere uitdaging zoekt dan simpelweg diagrammen invullen, en die verrast wil worden door originele vormen en nieuwe manieren van kijken. Bij alle verscheidenheid die het aanbod van Studio Steenhuis kenmerkt, staat één ding voorop: kwaliteit.

Deze woorden hebben de schijn hol te klinken, dat beseffen we. Maar we menen het echt. Hier willen we het onderscheid maken. Door niet klakkeloos computergestuurde puzzels de wereld in de sturen, maar juist veel aandacht te geven aan ieder product dat we maken. Door wel de modernste software te gebruiken, maar louter als gereedschap voor de vervaardiging van iets moois.

Om kort te gaan, wat ons betreft betekent het dat we liever aangenaam willen verrassen dan telkens hetzelfde voorschotelen, dat we speelsheid verkiezen boven voorspelbaarheid en dat we het geen ramp vinden als de puzzelaar er soms ook nog een boeiend inzicht aan overhoudt.