« Terug

Een puzzel laten maken

Voor bijzondere mensen uit uw omgeving is een speciale puzzel natuurlijk een fantastisch cadeau. U geeft zelf aan welke ingrediënten u graag verwerkt zou willen zien, bijvoorbeeld begrippen die betrekking hebben op het leven van de jarige of een themapuzzel over de grote passie van een bekende die u graag wilt verrassen. De vorm, de inhoud, de laagdrempeligheid van de puzzel: het kan allemaal speciaal voor u op maat gemaakt worden. En bijna alles is mogelijk!

Interactief

Van bijna alle puzzels kunnen wij ook een internetversie leveren, om op uw eigen site of webpagina te zetten. We hebben ook onlinespellen die specifiek voor het internet zijn ontwikkeld, zoals Bouwstenen en Three of a kind. Deze onlinespellen lenen zich goed voor maatwerk. Wat te denken van een persoonlijke quiz die de jubilaris op een geestige wijze in het zonnetje zet? Succes verzekerd!

Prijs

Door de grote keuzemogelijkheid en variatie is het voor ons lastig met vaste prijzen te werken. Klein of groot, seriewerk of eenmalig, een moeilijke of een makkelijke, specifieke wensen of algemeen, het zijn allemaal factoren die meespelen. Er is maar één constante in het geheel en dat is dat wij altijd kwaliteit willen leveren. In overleg met u brengen wij zo nauwkeurig mogelijk in kaart wat uw wensen zijn en op grond daarvan ontvangt u van ons een offerte.

Contact

U kunt volkomen vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We zullen u graag van advies dienen. Ons telefoonnummer is 020-6703528, het e-mailadres is info@studiosteenhuis.nl.