« Terug

Een puzzel laten maken voor uw bedrijf

Wij zijn in staat bijna iedere mogelijke puzzel te leveren. Voor uw bedrijfsblad, interne communicatie of voor een bijzondere medewerker of zakenrelatie. De vorm, de inhoud, de laagdrempeligheid van de puzzel: het kan allemaal speciaal voor u op maat gemaakt worden. We kunnen zelfs puzzels maken die over één enkel onderwerp gaan, bijvoorbeeld een speciale puzzel die alleen maar uw bedrijf als onderwerp heeft. Dit alles onder het motto: alles is mogelijk en niets is te gek.

Interactief

Van bijna alle puzzels kunnen wij ook een interactieve versie leveren, maar er zijn ook onlinespellen, zoals Bouwstenen [en Three of a Kind], die we specifiek voor het internet hebben ontwikkeld. U kunt ze wekelijks laten verversen en er desgewenst competities mee organiseren. Onze online-producten lenen zich tevens prima voor maatwerk. Denk eens aan een quiz die helemaal is toegespitst op de jubilaris in uw bedrijf. Of verbeter de communicatie op uw intranet door uw mededelingen in een geestige puzzel te verpakken. En laat uw klanten terugkeren naar uw site om het vervolg op te lossen van de prijspuzzel die de gemoederen al een tijdje bezig houdt.

Prijs

Door de grote keuzemogelijkheid en variatie is het voor ons lastig met vaste prijzen te werken. Klein of groot, seriewerk of eenmalig, een moeilijke of een makkelijke, specifieke wensen of juist algemeen, het zijn allemaal factoren die meespelen. Er is maar één constante in het geheel en dat is dat wij altijd kwaliteit willen leveren. In overleg met u brengen wij zo nauwkeurig mogelijk in kaart wat uw wensen zijn en op grond daarvan ontvangt u van ons een offerte.

Contact

U kunt volkomen vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We zullen u graag van advies dienen. Ons telefoonnummer is 020-6703528, het e-mailadres is info@studiosteenhuis.nl.